Vissza a főoldalra
A regisztrációnál használt e-mail címed:
 
 
Regisztráció
*Név:
*E-mail:
*E-mail ismét:
*Felhasználónév:
*Jelszó:
*Jelszó mégegyszer:
Itt regisztrálhatsz az oldalra, így mindig friss információkat kaphatsz a számodra fontos szakmai kérdésekben.

Ahogy megtörténik a regisztrációd és a megerősítő e-mailben található linkre kattintasz, bármikor be tudsz majd lépni az oldalra.

A Hírlevél Feliratkozás, Módosítás menüpont alatt pár másodperc alatt beállíthatod majd, mely témakörökből szeretnéd megkapni a hírleveleket.

Rendkívül fontos, hogy alábbi regisztrációs szabályokat tartsd be, különben nem tudsz majd belépni az oldalra!

Sajnos elég sokan figyelmetlenek, elfelejtenek jelszavukba számot megadni vagy hasonló és így aztán esélytelen, hogy a belső oldalakra jussanak.

Szóval, annak érdekében, hogy fennakadás nélkül tudd élvezni az oldal minden szolgáltatását, kérlek, figyelmesen olvasd el mikre érdemes ügyelni a feliratkozásnál.

FONTOS, HOGY:

  • Jelszavad legalább egy számot és betűt is tartalmazzon, különben a hírlevél rendszer nem tudja értelmezni regisztrációd!

  • A hosszú magánhangzók közül az Ő, Ű betűket sem tudja értelmezni sem a felhasználónévben, sem a jelszóban, így azokat kérlek ne használd! A pont karakterrel ugyanez a helyzet, tehát ne tégy pontot egyik helyre sem!

  • Ami a legfontosabb, hogy bármilyen levelezőprogramot használsz, célszerű beállítani e-mail spam szűrődet, hogy az aeromiks.hu megbízható partner vagy hogy az info@aeromiks.hu e-mail címről érkező levelek soha ne menjenek spam-be!
Legjobb, még most, a regisztráció előtt! Legkésőbb a regisztrációt megerősítő e-mail megérkezése után.
 
Saját leveleződben nyilván tudod, hol kell ezt megadni, de ha nem, nyugodtan írj e-mailt alábbi címemre, szívesen segítek. 
Erre azért van szükség, mert ha nem állítod be, megtörténhet, hogy már a regisztrációt megerősítő e-mailt sem fogod megkapni!
 
Márpedig, ha nem érkezik meg a feliratkozást megerősítő levél - amelyben található linkre kattintva tudod véglegesíteni a regisztrációd -, úgy nem is fogsz tudni belépni az oldalra a későbbiekben!
 
Az is előfordulhat, hogy a megerősítő levél ugyan még megérkezik, viszont a később kiküldésre kerülő hírlevelek egyáltalán nem jutnak el Hozzád vagy
spam mappádba kerülhetnek, ami könnyen elkerülheti figyelmed és így a Számodra fontos lehetőségekről, állásajánlatokról, szakmai apróhirdetésekről stb. maradhatsz le! Pont azokról a hírekről, amiért most feliratkozol.
  • Tehát, ha segítségre lenne szükséged vagy kérdésed lenne, itt tudsz elérni:
Antal Miklós
e-mail: info@aeromiks.hu
skype:
fitballmiki


Sok örömöt az oldal használatához
! :-)
 
 
Dicentra Reklám Stúdió
Weblap mindenkinek - Domain + Tárhely + Weblapkészítés egy csomagban
Bioázis - TERMÉSZETESEN segítünk
Manifi Trade Kft. - Minden ami informatika
Elfelejtett jelszó